AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Noi schimbări în conducerea AMVVD

DISTRIBUIE

Astăzi, 23 martie 2022 a avut loc la sediul asociației AMVVD, ședința Consiliului Director.
Pe lângă alte subiecte importante ce s-au discutat la ședință:

  • au fost numiți, prin vot unanim: dl Robert JUGĂNARU, în funcția de prim-vicepreședinte interimar și dl. Marius Ovidiu ION, în funcția de vicepreședinte interimar, coordonatorul sucursalelor: Brăila, Constanța, Galați, Tulcea, Călărași și Mangalia.
  • a mai fost analizată alocarea de fonduri către sucursala Târgoviște pentru racordarea la energie electrică a containelor modulare, aflate în curtea Centrului de Refacere și Recuperare pentru Veterani (CRRV), de lângă Mănăstirea Dealu, Târgoviște.
  • de asemenea, s-a prezentat contractul de parteneriat încheiat între AMVVD și Asociația Pompierilor București-Ilfov „Ion Petre”,
  • contractul de parteneriat încheiat intre AMVVD și Centrul de Wellness Therme București, cu beneficii pentru toți membrii asociației.
  • situația actuală cu refugiații din Ucraina, nu ne-a lăsat reci așa că, tot astăzi au fost stabilită distribuirea de ajutoare materiale și de igienă personală necesare refugiaților aflați la punctele sucursalelor Suceava, Botoșani, Galați, Vrancea, Brașov, Călărași, București-Ilfov, precum și pentru copiii aflați în așezământul Sfinții Mihail și Gavriil și copiii cu dizabilități aflați in grija preotului Mirel Ilie.
  • analizarea propunerilor cu privire la stabilirea locației și a datei de desfășurare a “Young Veterans Fest”, ediția a II-a, a fost de asemenea unul dintre subiectele noastre de astăzi.
  • D-na Emilia Anton a fost votată în unanimitate în funcția interimar Director Evenimente iar dl Lungu Darius în funcția de șef Departament Evenimente.
    Nu în ultimul rând, au fost aprobate noi cereri de adeziune.

Pentru a putea vedea noua conducere a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvărâtoul de Mir” puteți accesa pagina amvvd.ro/organigrama/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.