AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Nu toți au învățat de la noi, AMVVD, cum să obțină rezultate prin muncă și produc „fake news”.

DISTRIBUIE

Foști membrii și colegi, ne denigrează și încearcă să tragă în jos munca și efortul membrilor AMVVD. Acești camarazi, au devenit protestatari, fiind victimele propriilor lor incompetențe.
Deși personajele de mai sus se bucură de indemnizația pe care legiuitorul o acordă Veteranilor din Teatrele de Operații prin efortul imens al AMVVD și implicarea personală a celui care are leadershipul asociației, domnul Marius Apostol, deși în trecut au participat cu mândrie la evenimente ale AMVVD, care pe atunci erau binevenite, acum consideră oportun să denigreze activitatea noastră și să publice în mediul online materiale tendențioase și false.
Dar toate aceste atacuri nu ne doboară și nu ne înfrâng în demersul nostru, pentru că noi știm foarte bine că într o bună zi toate aceste defăimări vor fi devoalate, chiar și în justiție. Celor care încearcă „marea cu degetul” și își exersează „abilitățile” în sectorul neproductiv al țesutului de intrigi, le transmitem un mesaj: voi ati câștigat o bătălie, BĂTĂLIA ÎMPOTRIVA CAMARAZILOR NOȘTRI care suferă și așteaptă ajutorul nostru altruist, pe care-l obțin cu întârziere pentru că voi ne țineți ocupați să descurcăm ițele produse de mințile voastre contorsionate și confuze, specifice unor personaje care și-au ratat cariera și poartă frustrarea propriilor nerealizări. Nu vă dați seama că vă consumați în aceste minciuni până la momentul când veți atinge „nulul absolut”? Atunci va fi momentul decontărilor și nu veți mai avea nicio cale de reabilitare. Deja ați căzut în dizgrația auditoriului și acest lucru vă aduce în pragul disperării.

Citiți cu atenție și învățați de la seniorii AMVVD cum se realizează lucrurile bine făcute. Nu sunt clasificate, se găsesc pe site-ul și paginile noastre de social-media. Citiți despre cum colegii de la București ajută copii instituționalizați, colegii de la Galați, Brăila, Bistrița, Craiova, Drobeta Turnu Severin sau Timișoara ajută cu toată energia lor oamenii în nevoi și veteranii aflați în impas.
Citiți și învățați lecția devotamentului pentru misiunea sacră și altruistă pe care AMVVD și președintele Marius Apostol o predă în fiecare zi.

Dar țineți minte că „NOI VOM CÂȘTIGĂ RAZBOIUL ADEVĂRULUI” pentru AMVVD, pentru veterani.
Lupta continuă, iar veteranii noștri vor obține un Centru de Recuperare și Refacere modern, care să permită tuturor militarilor să beneficieze de tratament. Este ambiția noastră, este promisiunea noastră de a munci până la capăt așa cum am văzut în modelul promovat de președintele Marius Apostol.

Suntem Împreună!
Suntem Hotărâți!
Suntem Veterani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.