AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

”O viață zilnică activă” la Club Olimpic Gym prin reducerea AMVVD

DISTRIBUIE

Ești obosit? Simți nevoia de relaxare sau de tonifiere? Vrei să faci aerobic sau să-ți educi copilul în spiritul kickboxing ului? Ai nevoie de masaj terapeutic, anticelulitic, de împachetări sau electrostimulare?

Dacă răspunsul tău la întrebările de mai sus este DA, Asociația militarilor veterani și veteranilor cu dizabilități (AMVVD) a negociat și a încheiat un protocol de colaborare cu Asociația Club Sportiv Atletic Antis pentru membrii săi, constând în reduceri la pachetele oferite.

www.olimpicgym.ro

Astfel, Club Olimpic Gym, cu sediul în București, incinta Electromagnetica, Calea Rahovei, nr. 266-268, oferă reduceri pentru membrii asociației la toate produsele conform pliantului anexat pe pagina dedicată ofertelor și 25% pentru produsele ce nu sunt afișate.

Pentru a beneficia de ofertă, este necesară prezentarea legitimației de membru AMVVD, vizată pe anul în curs.

Olimpic Gym funcționează din anul 2007 și pune la dispoziția membrilor AMVVD, pe lângă aparatura de ultimă generație și o echipă de specialiști în nutriție, medicină sportivă, kinetoterapie și remodelare corporală, compusă din foști sportivi de performanță.

Ofertă Club Olimpic Gym

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.