AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Să ne fiți sănătoși!

DISTRIBUIE

    Nicio zi de 29 aprilie nu o puteam lăsa să treacă fără a-i sărbători pe aceia care sunt pagini vii ale luptei pentru clădirea și apărarea granițelor României Mari.

     Am sărbătorit, marcând Ziua Veteranilor de Război, la Râmnicul Vâlcea, alături de Veterani de Război, cărora, sucursala Vâlcea a A.M.V.V.D  le-a acordat diplome de apreciere a întregii activități desfășurate pe front, prin care au demonstrat loialitate și iubire de țară, precum și-a unui coș cu produse alimentare de bază, atât de necesare fiecăruia, ținând seama de vârsta înaintată a acestora și prezența noului coronavirus, care a schimbat cu totul traiectoria unei vieți normale.

      Deși veteranii noștri refuză să-și conștientizeze eroismul, noi nu putem să schimbăm firescul lucrurilor, bucurându-ne de prezența lor în viețile noastre, îmbogățindu-ne în gând și suflet, cu trăirile atât de vi, demult simțite de vârstnicii Veterani de Război.

      Am observat că Oastea de aici devine din ce în ce mai subțire, pe când cei plecați în Oastea Domnului devine mai numeroasă. Asta ar trebui să ne determine să le oferim respectul celor care, obosiți de anii trecuți peste ei, și-au încheiat datoriile față de patrie și de generațiile ce i-au urmat.

       Pentru ceea ce-au fost și continuă sa fie, veteranii merită ascultați, susținuți și respectați.

       Împreună susținem veteranii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Să ne fiți sănătoși!”