AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Eforturi continue pentru #CRRV

DISTRIBUIE

  Eforturi continue pentru #CRRV

    Toți ne dorim să vedem cât mai curând Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani funcțional, pentru a oferi serviciile medicale atât de necesare militarilor veterani ai teatrelor de operații, care au fost afectați de perioada petrecută departe de casă. Unii poartă sechelele pe trup, alții le poartă în suflet. Dar, indiferent de acestea, Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu ar fi soluția pentru tratarea lor.

     Am observat că, deși problema militarilor români ar fi trebuit să fie în vizorul ministerului de care sunt reprezentați, noi suntem aceia care încercăm, prin toate resursele de care dispunem, să preluăm această responsabilitate și să le asigurăm cât mai curând asistența medicală necesară.

    Fiecare etapă a lucrărilor efectuate în cadrul Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani v-am adus-o la cunoștință. Așa cum am făcut-o și în cazul fiecărui ajutor primit. De data aceasta este vorba despre o donație generoasă obținută de președintele sucursalei Botoșani a A.M.V.V.D, Sorin Ioan Ciobanu.

   Pentru toată implicarea și încrederea acordată, mulțumim mereu celor care cred și investesc în visul nostru, în crearea primului și singurului Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

    Împreună susținem veteranii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.