AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

„Secretele Mării” și dezvăluirile sucursalei AMVVD Prahova

DISTRIBUIE

Sucursala Prahova a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizbilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” a fost invitată de organizatori, la Palatul Culturii Ploiești, să participe la manifestările dedicate Forțelor Navale Române în județul Prahova – „Secretele Mării”.

AMVVD Prahova este prezentă cu un stand, în care veteranii participați în teatrele de operații au expus diverse lucrări și materiale promoționale cu însemnele AMVVD, pe tot parcursul desfășurării evenimentului „Secretele Mării”.

Amintim că, din Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizbilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” fac parte militari veterani, militari și civili din toate structurile țării, inclusiv din Forțelor Navale Române.

24.09.2022 – Prima zi de expoziție

Pentru prima oară în istoria județului Prahova și a orașului Ploiești se realizează o serie de manifestări dedicate Forțelor Navale Româneși va primi vizita oficială a unui reprezentant cu grad de Amiral (în ziua festivă de 27.09.2022). Seria de manifestări face parte din programul campaniei de promovare a Forțelor Navale în Județul Prahova, perioada 23-29.09.2022, Palatul Culturii Ploiești, Sala Coloanelor și Sala Marii Uniri.

Programul este realizat la initiațiva Asociației „Suntem România!” împreună cu Forțele Navale Române, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și cu suportul Cercului Militar Ploiești (Baza 2 Logistică „Valahia”- Comenduirea Garnizoanei Ploiești) și al Consiliului Județean Prahova.

25.09.2022 – o zi plină de vizitatori la standul AMVVD

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.