AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Și în Vâlcea se lăcrimeaza pe mormântul Eroilor căzuți în teatrele de operații

DISTRIBUIE

Astăzi, Consiliul Județean Vâlcea a organizat un spectacol în onoarea Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” și în memoria eroilor căzuți in Teatrele de Operații.

Din partea AMVVD au participat, ca invitați de onoare,  președintele asociației – Marius APOSTOL, vicepreședinte coordonator – Iulius ONICA, președintele sucursalei AMVVD Vâlcea – Gabriel SLABU, vicepreședintele sucursalei AMVVD Vâlcea – Paul PRIOTEASA și membrii ai sucursalei, iar din partea autorităților locale – Președintele Consiliului Județean Vâlcea – Constantin RĂDULESCU, vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea – Florian MARIN, vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea – Andra BICĂ, Prefectul Județului Vâlcea – Mihai OPREA.

Activitatea a început cu intonarea Imnului Național de către corul Școlii Populare de Arte Râmnicu Vâlcea, moment solemn la care toată suflarea a vibrat în același ritm.

Președintele asociației – Marius APOSTOL, a fost invitat să împărtășească auditoriului sentimentele pe care le trăiește un militar atunci când pune mai presus de orice interesele ȚĂRII SALE și cum poate trece acesta  peste orice obstacole pentru „a nu lăsa pe nimeni în urmă”. În expunerea sa, domnul Marius Apostol a evocat faptele militarilor români în teatrele de operații, profesionalismul fiind cuvântul de ordine pe timpul acțiunilor în cadrul forțelor de coaliție.

În semn de prețuire a efortului AMVVD pentru promovarea și recunoașterea meritelor veteranilor din teatrele de operații, au fost oferite Diplome de Excelență membrilor AMVVD de către reprezentanții administrației locale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.