AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Trei pentru Ucraina

DISTRIBUIE

”Stăruiţi în dragostea frăţească. Să nu daţi uitării primirea de oaspeţi, căci unii, prin ea, au găzduit fără să ştie pe îngeri”. (Evrei 13:1-2). Cu gândul la acest verset, trei doamne din trei entități diferite și-au dat mâna și, împreună, au ales calea bunătății în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Un grup de medici ai Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan” din București, coordonat de d-na dr. Laura BATIȘ- medic UPU, societatea comercială AFI CAR UTILAJE SRL prin d-na Director Comercial Carmen BĂLAN și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități prin d-na Anton Emiliana – Consilier în relația cu societatea civilă și asistență socială au bătut palma și au reușit să pună la cale un transport de materiale de strictă necesitate pentru refugiații din Ucraina.

Grupul de medici de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan” din București a reușit să strângă suma de bani necesară achiziționării produselor, Societatea Comercială AFI CAR UTILAJE SRL va pune la dispoziție autovehiculele necesare transportului, în timp ce angajații acesteia, oameni cu suflet mare, au hotarat să aloce resurse financiare și materiale pentru reușita acțiunii umanitare, Asociației Militarilor Veterani revenindu-i sarcina de coordonare și de planificare logistică a transportului, umăr lîngă umăr reușind să aducă un zâmbet, poate, pe obrajii plânși ai refugiaților ucrainieni.

Dacă războiul distruge familii, nu poate distruge solidaritatea…pentru că ”Împreună suntem mai puternici”!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.