AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Exemple de omenie
 

DISTRIBUIE

  Oamenii, care prin propriile fapte, devin exemple ale societății, trebuie făcuți cunoscuți și recompensați cu respectul și aprecierea noastră.

     Două astfel exemple sunt: subinspectorul de penitenciare Valentin Ganea și caporalul Laurențiu Cobzaru, onorându-ne să îi avem ca membri în Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, doi eroi care au luptat pentru viața altor semeni.
   
     Valentin Ganea, aflat în timpul liber, în momentul auzului țipetelor disperate ale părinților unei micuțe de un an și jumătate, prinsă în curenții Dunării, nu a ezitat să riște și să sară în apa fluviului, ca apoi, să o aducă pe micuță la mal, acolo unde i-a aplicat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical.

      Laurențiu Cobzaru este cel care în timpul său liber și-a propus, pentru a nenumărata dată, să lupte pentru semenii săi. De data aceasta pentru viața tinerei polițiste Țoapă Elena Ramona, care la început de carieră, a fost diagnosticată cu leucemie acută.
 
      Laurențiu, prin cei 600 de km parcurși de la Galați la Satu Mare, a dorit să atragă cât mai mulți oameni în lupta pentru viața Ramonei, asigurând pe de-o parte cantitatea de sânge necesară pe perioada tratării ei, cât și asigurarea costurilor tratamentului pe care trebuie sa îl urmeze pentru a învinge boala.

     Pentru actele de omenie ale celor doi camarazi, președintele A.M.V.V.D, Marius Apostol, a ales să le ofere, în semn de prețuire și apreciere, placheta de onoare a asociației.

    Vă mulțumim, dragi camarazi, că v-ați demonstrat profesionalismul și civismul, devenind adevarate exemple ale societății.
     Onoare și respect, vouă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Exemple de omenie
 ”