AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Vizita de lucru în Garnizoana Târgoviște

DISTRIBUIE

„Deși vara și-a intrat pe deplin în drepturi și gândul tuturor se îndreptă spre vacanța care urmează să vină, noi nu ne îndepărtăm de la obiectivele pe care le-am stabilit de la început – de a ne lupta pentru drepturile Veteranilor fie ei în activitate sau rezervă”, ne-a spus cu fermitate președintele AMVVD, domnul Marius Apostol.
Astfel însoțit de președintele și vicepreședintele sucursalei Târgoviște, domnii Voicilă Dănuț și Cătălin Stan, alături de un reprezentant al băncii EximbancaRomanească, acesta a efectuat o vizită de lucru în garnizoana Târgoviște.

Discuțiile purtate s-au axat în principal pe prezentarea obiectivelor A.M.V.V.D, efortul pt creșterea cuantumului soldelor și a pensiilor militare. O mare speranță ne-a adus alocarea bugetară din decembrie 2022 pentru realizarea primului Centrul de Recuperare și Refacere al Veteranilor. O altă premieră în România a fost înființarea Clubului Veteranilor situat în vecinătatea CRRV.
Un alt aspect discutat a fost privitor la promovarea și respectarea drepturilor veteranilor TO, pentru obținerea cărora AMVVD și președintele Marius Apostol nu au precupețit niciun sacrificiu.
Întâlnirea s-a încheiat cu prezentarea aprecierii față de sacrificiile veteranilor și promisiunea că AMVVD va fi permanent atent la mișcările politice și va avea reacția potrivită pentru a servi interesele membrilor săi, astfel încât militarii activi și cei în rezervă să fie reprezentați cât mai ferm în fața decidenților politici.

Respect pentru Veterani!
Suntem împreună!
Suntem hotărâți!
Onoare și Respect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.