AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

17 decembrie 2022, AMVVD cinstește memoria Eroilor Revoluției din 1989

DISTRIBUIE

Astăzi, 21 decembrie 2022,  la invitația ministrului Afacerilor Interne –  domnul Lucian BODE,  o delegație a Asociației Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități “Sf. Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”, reprezentată de către președintele asociației – domnul Marius APOSTOL, prim-vicepreședintele asociației, Robert JUGĂNARU și  vicepreședintele coordonator, Ion MAICAN, a participat la activitatea de comemorare a Eroilor Revoluției din 1989.

În cadrul acestei activitați a fost ținută o slujbă de comemorare și au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor Căzuți la Datorie din fața sediului M.A.I.

De asemenea, cu ocazia acestei activități, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat A.M.V.V.D., domnului Secretar de Stat, Chestor de Poliție Bogdan DESPESCU i-a fost conferită „PLACHETA DE ONOARE” – cea mai înaltă distincție a Asociației Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati „Sf. Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”.

„Ne exprimăm profunda mulțumire față de sprijinul acordat veteranilor din teatrele de operații. Vă asigurăm de înalta noastră apreciere și considerație și vă acordăm cea mai înaltă distincție a A.M.V.V.D. Împreună suntem mai puternici!” – au fost cuvintele președintelui AMVVD, dl. Marius Apostol.

La rândul său, domnul Secretar de Stat și-a declarat întreaga recunoștință și mulțumire pentru distincția acordată, asigurându-ne că va fi mereu alături, veteranii având un real sprijin în persoana sa.

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.