AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Adunare Generală la C.R.R.V

DISTRIBUIE

  Într-o sâmbătă călduroasă de 11 iulie, familia A.M.V.V.D s-a reunit într-o Adunare Generală la locația viitorului Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, de la Mănăstirea Dealu.

    Ordinea de zi a fost parcursă punct cu punct, fiecare fiind supus discuției și votului, fără excepție, pe parcursul a 5 ore de discuții.

     Debutul ședinței a fost marcat de scurtele discursuri ale președintelui asociației, Marius Apostol, și cel al prim-vicepreședintelui, Dan Cosma.

     În cadrul Adunării Generale s-a votat înființarea a patru noi sucursale, precum și stabilirea de drept pe funcția de președinte, după cum urmează:

  • Sucursala Turda, președinte George Moldovan.
  • Sucursala Miercurea Ciuc, președinte Dorin Tudose.
  • Sucursala Sfântul Gheorghe, președinte Ionel Dănăilă.
  • Sucursala Baia Mare, președinte Marius Mureșanu.

     S-au stabilit de drept, prin ultima Adunare Generală și președinții următoarelor sucursale:
-Sucursala Buzău, președinte Adrian Chiroiu
-Sucursala Tulcea, președinte Roxana Puiu
-Sucursala Cluj, președinte Dan Ștefanache

     O altă schimbare în organigrama A.M.V.V.D a constituit-o cea a înlocuirii președintelui comisiei de cenzori, Lixandru Călin, cu Ionel Nițu.

      Ca urmare a neimplicării în demersurile întreprinse pentru C.R.R.V, s-a decis rezilierea contractului cu INTERCORP HOLDING S.A.

     Având în vedere implicarea și interesul prin sprijinul acordat pe perioada pandemiei, sub forma a generoase sponsorizări, precum și interesul pentru acțiunile demarate privind lucrările la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, cu firma FASTER DYNAMIC S.R.L s-a încheiat un contract de colaborare.

      Venind în sprijinul celor pe care îi reprezentăm și căutând să le oferim beneficii, am obținut și încheiat un contract de colaborare cu firma de turism CORAL TOUR CARPAT S.R.L, oferind discounturi cuprinse între 5% și 15% aplicate la pachetele de bază, membrilor asociației, care au legitimația vizată la zi.

      Un alt contract de colaborare benefic pentru membrii asociației, în special pentru veteranii teatrelor de operații, este cel încheiat cu Asociația Psihologilor din România, prezentând avantajele acestuia, colonel dr.Vasile Doru Mărineanu, Șeful Centrului de investigații sociocomportamentale al Ministerului Apărării Naționale.

      Ne-au onorat cu prezența, cu aceeași deschidere, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, căruia i s-a acordat placheta de onoare din partea asociației, fostul primar al comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, precum și consilierul județean, Vlăduț Nicolae, căruia, deasemenea, i s-a acordat o diplomă de excelență  din partea asociației.

      Tot în cadrul Adunării Generale de sâmbătă, 11 iulie,  s-au mai oferit plachete de onoare și domnilor Constantin Tănase și Tică Băliban, de la Sucursala Oradea.

      S-a propus și ales ca administrator al CRRV, în regim de voluntariat, domnul Costel Paraschiv.

      Ședința a fost declarată încheiată în urma unei scurte vizite de prezentare a stadiului lucrărilor de la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, care vor urma să fie reluate în scurt timp.

Împreună vom reuși!

CRRV #AMVVD

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.