AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Acord de parteneriat încheiat de AMVVD sucursala Ialomița

DISTRIBUIE

Acordul de parteneriat încheiat astăzi de AMVVD sucursala Ialomița cu Asociația Club Sportiv Satori Art vine în ajutorilor membrilor AMVVD și a familiilor acestora, iubitori de sport, prin cursuri de arte marțiale mixte-kempo, în Slobozia.

Cursurile sunt organizate în Slobozia de antrenorul Mihalcea Florin, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializările Karate și kempo, deținător al centurii negre 4 Dan în kempo, 1 Dan în karate și 1 Dan self-defense.

Oferta negociată se referă la o reducere de 25% la abonamentul standard lunar pentru membrii AMMVD Ialomița și rudele acestora până la gradul IV.

De ce kempo!!!
KEMPO, desi este unanim recunoscut ca fiind cea mai veche Arta Martiala atestata documentar si la imbunatatirea careia au participat mii de instructori de pe toate continentele , inca nu se considera o arta martiala de lupta completa , fiind un proces intr-o continua miscare si formare. In limba romana ne putem gandi la KEMPO ca fiind “lupta” insasi , in limba engleza termenul de KOMBAT sau MIXED MARTIAL ARTS fiind cel mai potrivit. KEMPO are o viziune a luptei “open mind”. Punand anumite limite unei lupte in sine sau unui stil de lupta si incercand sa arati ca nimic in afara acelor limite sau acelui stil nu este bun sau nu exista , inseamna a pune limita tocmai libertatii si a spiritului creativ care caracterizeaza fiinta umana .

Pentru detalii suplimentare accesați secțiunea Oferte AMVVD locale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.