AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD & PARTENERII – ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

DISTRIBUIE

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” reprezintă cu adevărat un exemplu de mobilizare în sprijinul celor care și-au dedicat viața servind țara.
Astfel, joi, 25 ianuarie, la o zi după Mica Unire, sala Diamant a restaurantului Prezindent din Bistrița a reunit în cadrul Adunării Generale a Sucursalei AMVVD Bistrița personalități marcante ale instituțiilor publice, oameni de excepție, veterani ai teatrelor de operații, membri, parteneri și simpatizanți ai asociației.
Un moment de excepție a fost și acela al premierii militarilor răniți în teatrele de operații, în semn de prețuire față de toți cei care își servesc țara și care sunt dovada că, prin ambiție și perseverență, fiecare este capabil să se ridice și să meargă mai departe, indiferent de rănile trupești sau sufletești pe care le poartă.
Au fost alături de organizatori prefectul județului Bistrița-Năsăud, Teofil-Iustin Cioarbă, vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Camelia Tabără, edilul șef al municipiului Bistrița, primarul Ioan Turc, locțiitorul comandantului Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, Colonel Florin Ștefănescu, comandantul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud, locotenent-colonel Cristian Blaiu, dar și o parte dintre partenerii tehnici și colaboratori.
Proiectul denumit simbolic „Susținem veteranii” este un exemplu al modului în care comunitatea se mobilizează pentru a confirma recunoașterea meritelor și a sacrificiilor și pentru a veni în ajutorul celor care au servit țara cu demnitate și devotament.
Prin inițiative precum aceasta societatea civilă arată că recunoaște și apreciază sacrificiile veteranilor și că sunt alături de ei în eforturile de reintegrare și adaptare la realitatea vieții de acasă, în acest sens acțiunile de promovare a organizației locale a AMVVD, reprezentată cu onoare de președintele Patainea Nicolae, sunt recunoscute.
Respectul și recunoștința noastră merg către veteranii și familiile lor, iar sprijinul și implicarea noastră în proiecte care le oferă sprijin și recunoaștere trebuie să continue, să fie constante și neabătute. Respectul și recunoștința noastră față de veterani și familiile lor sunt esențiale. Ei merită toată recunoștința și sprijinul nostru pentru sacrificiile pe care le-au făcut în serviciul țării noastre. Continuarea implicării noastre în proiecte care le oferă sprijin și recunoaștere este crucială, pentru a ne asigura că nevoile veteranilor sunt îndeplinite și că ei sunt integrați și susținuți în comunitatea noastră.
Este important să continuăm să fim alături de veteranii noștri și să le arătăm că apreciem și valorizăm enorm contribuțiile lor. Prin eforturile noastre constante și neabătute putem asigura că veteranii noștri se simt respectați și sprijiniți în toate aspectele vieții lor, atât în serviciul activ, cât și după trecerea în rezerva armatei.
„Este cu adevărat îmbucurător să vedem și instituții ale administrației publice, angajate în recunoașterea și sprijinirea veteranilor. Prin inițiativele lor, aceste instituții demonstrează că apreciază sacrificiul veteranilor și contribuția acestora la îndeplinirea angajamentelor asumate de România în cadrul alianțelor pentru întărirea și garantarea siguranței naționale. Prin proiecte, evenimente și campanii dedicate, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități demonstrează angajamentul său ferm față de binele și bunăstarea veteranilor. Iată încă un exemplu de solidaritate și recunoștință față de sacrificiile și serviciile aduse de acești bravi oameni pentru țară.” – președintele AMVVD, Marius APOSTOL, militar veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiunii.

Respect pentru Veterani!
Onoare și Respect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.