AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD sucursala Suceava a adus un zambet pe obrazul bunicilor de la Așezământul Sf. Andrei din Fălticeni

DISTRIBUIE

La ceas de sarbatoare și cumpăna dintre ani, atunci când tot românul se pregătește pentru revelion, AMVVD sucursala Suceava nu i-a uitat pe cei aflați în necaz și a purces cu sacul plin către ei.

Cu inima deschisă și cu suflet mare, reprezentanții AMVVD sucursala Suceava împreună cu plt.adj.șef Mihăilă Ovidiu și colegii din jandarmeria Fălticeni au ajuns la bunicii din Așezământul social Sf Andrei din Falticeni unde cei 25 de bătrînei au primit dulciuri, sucuri și produse de igienă și curățenie.

Caravana de la Fălticeni a poposit la văduva camaradului Prostire, militar participant la misiuni internaționale cu jandarmii din Fălticeni și care a pierdut lupta cu virusul perfid care ne dă târcoale în aceste zile. Soția militarului este membră AMVVD sucursala Suceava dorind să continue ceea ce soțul dumneai începuse ca și membru.

La sediul Primăriei Fălticeni delegația a fost primită de viceprimarul municipiului căruia i-au fost înaintate planul de activități pe anul 2021 și o adresă din partea AMVVD de parteneriat și colaborare cu primăria pentru viitor.

La sfârșit de an, AMVVD sucursala Suceava mulțumește tuturor susținătorilor pentru sprijinul acordat de-a lungul anului iar tot binele făcut se datorează unei echipe minunate fără de care aceste lucruri nu ar fi fost posibile.

Împreună suntem mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.