AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Adunarea Generală a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”- Ianuarie 2019, București

DISTRIBUIE

     În data de 26 ianuarie 2019 a avut loc Adunarea Generală a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”. La eveniment au participat Consiliul Director (CD) al asociației, membrii din conducerea sucursalelor din întreaga țară, dar și alți membrii ai asociației.

     Așa cum se obișnuiește, ca de fiecare dată, Adunarea Generală a început cu intonarea Imnului de Stat.

     În cadrul acestei întâlniri a fost prezentat de către președintele asociației raportul privind activitățile desfășurate de către consiliul director anul trecut, s-au discutat cele mai importante probleme organizatorice, s-au votat și aprobat înființarea de noi sucursale, cât și modificarea unor structuri de conducere, atât la nivelul conducerii centrale, cât și la nivelul sucursalelor. Deasemenea președinții din țară au prezentat rapoartele de activitate pe anul pe anul 2018. Au fost stabilite împreună cu membrii Consiliului Director prioritățile pentru anul 2019, lucrul cel mai important pentru asociație. Nu în ultimul rând au fost analizate și aprobate modificările la actul constitutiv și la statutul asociației.

     Au fost ore bune de dezbateri și noutăți, iar pentru câteva minute au fost alături de membrii asociației și cei de la Allora Vision (echipamente de protecție profesionale) care au  susținut o prezentare de uniforme (stilul Army), precum și reprezentanți ai firmei Forever cu o prezentare a produselor lor.

      Așa cum ne-a obișnuit, solista de muzică populară Tatiana Mayer, membră a asociației a fost și ea prezentă cu o surpriză, venind alături de formația Teodor Ciobaniuc și Viorel Brad susținând un concert pe cinste, dar nu înainte de a da ocazia celor din Consiliul Director al AMVVD să răsplătească unele sucursale pentru întreaga activitate desfășurată pe parcursul anului trecut, susținerea Centrului de Recuperare și Refacere de la Aninoasa, Târgoviște (CRRV-AMVVD) și alte activități desfășurate pentru promovarea asociației.

     Adunarea Generală a AMVVD a durat mai bine de 8 ore, dar a adus în ochii și sufletele membrilor mulțumirea lucrului bine făcut și dorința de a realiza tot ce și-au propus.

     După cinci ani de la înființare, AMVVD a reușit să aibă 23 de sucursale în țară, peste 13.000 de membri și un scop bine determinat: creșterea și îmbunătățirea traiului militarilor veterani ai teatrelor de operații, finalizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani atât de necesar celor care au fost în misiunile internaționale și s-au ales cu răni pentru tot restul vieții.

     La sfârșit, ei nu au uitat să mulțumească tuturor celor care au susținut asociația, se implică în dezvoltarea ei și sunt devotați. Celor care au înțeles nevoile militarilor români răniți în teatrele de operații și că, ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII.

AMVVD a fost, este și va rămâne alături de toți veteranii. Respect și onoare pentru fiecare dintre dvs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.