AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Alături de ASproAS reușim să fim aproape și de DGASPC Sector 3

DISTRIBUIE

Vă aduceți aminte că, săptămâna trecută AMVVD București a dat o mână de ajutor celor de la ASproAS ? La nici o săptămână colaborăm iar, în același scop, dar la altă destinație.

Despre ce este vorba, ne spune Ana Rădulescu, directorul general al Asociației Asistenților Sociali din România (ASproAS): „Un camion cu donații primite prin ASproAS de la Volkshilfe Austria ajung la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 3. Dna Director DGASPC sector 3 – Mihaela Ungureanu a cerut suport pentru descărcare. Iar eu am cerut suportul AMVVD, pentru că este partenerul nostru de nădejde când avem astfel de activități dificile. Suportul echipei AMVVD este extrem de valoros dat fiind faptul că locul de descărcare este în oraș. Avem nevoie de o strategie bună să finalizăm descărcarea în timpul dat. Vom avea și suportul poliției pentru a avea siguranță în trafic.”

Cât despre noi, AMVVD, nu putem spune decât că suntem bucuroși că am mai reușit încă o dată să fim de folos comunității, să facem încă o faptă bună.

Mulțumim și pe această cale tuturor celor ce cred în noi și spunem mereu ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.