AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

CENTENAR VETERAN DE RĂZBOI ZAHARIA N. ION – LA MULȚI ANI!

DISTRIBUIE

,,Să fii militar era o mândrie! Să-ţi aperi ţara, cea mai mare onoare! “- Zaharia N. Ion

Se cuvine să dăm cinstire celor care în cel de-Al Doilea Război Mondial au îndurat greutăţile campaniilor din Est și din Vest și au avut zile pentru a se întoarce acasă, fiecare purtând în trup și în suflet răni grele, mai ales după ce lumea pe care o știau „se dusese pe pustii sub ofensiva Armatei Roşii’’.

Când ai 100 de ani și ești veteran de război, ţi se umple inima de bucurie când primești vizita celor care te respecta și sărbătoresc, așa că astăzi 02 aprilie 2022 pe o vreme superbă alături de numeroasa familie a a celui ce astăzi îi transmitem partea noastră de recunoștință.

În acest context, Asociația Națională a Veteranilor de Război Argeș alături de Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Argeș a facut o vizită la veteranul de război ZAHARIA N. ION care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani (născut la data de 02 aprilie 1922).

La acest frumos eveniment a participat și viceprimarul comunei Beleți Negrești din județul Argeș.

Alături de noi au mai fost copiii, nepoții, strănepoții și stră-strănepoții, care iau urat multa dragoste un la mulți ani cu sănătate și fericire.

,,Te iubim tataie și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi, iar ca veteran de război îi mulțumim lui Dumnezeu că ai supraviețuit, apărându-ți țara alături de mulți alți camarazi de război: tați, bunici și străbunici, din comuna noastră și din toată țara!’’ au fost cuvintele uneia dintre nepoate aflate la acest eveniment.

Cu această ocazie au fost înmânate diplomele aniversare din partea AMVVD Argeș – ANVR Argeș și oferite câteva cadourile alături de tradiționalul tort și șampanie.

La plecare ne-am promis că vom fi alături de venerabilul veteran și la anul și i-am urat încă odată un sincer și călduros LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE !

Președinte AMVVD Argeș Dan Arsenescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.