AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – Bucuria de a dărui se înmulțește când este prețuită de cel care primește.

DISTRIBUIE

Nu de mult s-a încheiat tabăra oferită de Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” elevilor Școlii Gimnaziale din Pucioasa, dar cele trăite acolo au lăsat o amprentă memorabilă în memoria lor fragedă și inocentă.
Cuvintele mari spuse din glasul unui copil au o încărcătură inestimabilă și reprezintă recompensa supremă pentru veteranii instructori care în mod voluntar s-au preocupat cu mare atenție și dăruire că activitățile să fie plăcute și provocatoare totodată.
„Veteranii AMVVD – veterani ai României contemporane, și-au îndeplinit încă odată datoria morală față de țară și Armata României prin promovarea valorilor morale, a tradițiilor și simbolurilor naționale și aceasta nu se poate face mai bine decât atunci când te adresezi tinerilor care au astfel ocazia să crească având acestea valori în suflet încă de la o vârstă fragedă.
Cuvintele de mulțumire spuse de „tinerii veterani” la terminarea activitalor din tabără, dar și mesajele transmise ulterior ne-au copleșit de emoție și ne-au convins că nu trebuie să ne oprim aici.

Dragă Robert, dragi copii participanți în taberele AMVVD din toată țara și nu numai, vă mulțumim că ne-ați dat ocazia să fim utili țării și după trecerea noastră în rândul rezervei Armatei României, vă mulțumim că dați sens vieții noastre, vă mulțumim că prin voi renaște speranța în sufletul nostru pentru o Românie care va dăinui încă mult timp. Veteranii vă transmit salutul lor ostășesc și vă așteaptă să participați și la celelalte tipuri de activități pe care le vom iniția.
Am onoarea să vă salut!” – mesajul domnului Marius APOSTOL, președintele AMVVD, militar veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiuni.
Susținem veteranii!
Onoare și respect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.