AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD comemorează eroii Revoluției din decembrie 1989

DISTRIBUIE

Comemorarea și pomenirea celor care au plătit cu prețul vieții pentru libertate și demnitate în timpul Revoluției din decembrie 1989 reprezintă un act de recunoaștere a sacrificiilor făcute pentru valorile fundamentale ale democrației și libertății.
În acest sens, gl. lt. Fătu Florin, dna Sanda Mihai, Bujor Viorel si gl. Petruț Florin au participat la mai multe activități comemorative, depuneri de coroane și flori la monumente sau locuri simbolice dedicate eroilor Revoluției din decembrie 1989, astfel:
În 21 decembrie, mai mulți membri ai AMVVD au participat la comemorarea erolilor si depunerea de coronae din partea asociației, la Monumentul din Cimitirul Eroilor Revoluției;
Tot în 21 decembrie, zi cu inaltă semnificație, membrii AMVVD au depus coroane și la troița de la Spitalul Colțea, ridicată in amintirea luptelor si eroilor căzuți in 21 decembrie 1989;
În 22 decembrie, membrii asociației au avut onoarea de a cinsti memoria eroilor revoluției române participând la comemorarea celor 7 studenți de la Academia Tehnică Militară, la evenimentele organizate în fața Ministerului Afacerilor Interne.
Este emoționant să vedem angajamentul și respectul Asociației Militarilor Veterani și Văduvelor de Război (AMVVD) în comemorarea eroilor Revoluției din decembrie 1989. Participarea activă la evenimente commemorative și depunerea de coroane și flori la monumente reprezintă o expresie puternică a recunoștinței față de cei care au făcut sacrificii pentru libertate și demnitate.
Aceste acțiuni nu numai că onorează memoria eroilor, dar și consolidează importanța menținerii vie a istoriei Revoluției din 1989 pentru generațiile viitoare. Prin participarea la evenimentele organizate în diverse locuri simbolice, AMVVD contribuie la păstrarea amintirii și la transmisia valorilor fundamentale ale democrației și libertății.
Este de apreciat dedicarea și implicarea AMVVD în aceste activități, care nu doar aduc un omagiu trecutului, ci și consolidează solidaritatea și unitatea în prezent. Astfel de inițiative sunt esențiale pentru menținerea legăturii între generații și pentru promovarea spiritului civic și al responsabilității față de istoria națională.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.