AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – ultima ședință a Consiliului Director, din anul 2023

DISTRIBUIE

Marți, decembrie 2023, la sediul nostru din București, s-a desfășurat ședința lunară a Consiliului Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”, în fapt, ultima ședință a acestui an.
Pe lângă preocupările privind îndeplinirea planului cu principalele activități pe anul acesta și dezvoltarea unor inițiative legislative pentru aducerea pensiilor militare și a soldelor militarilor la un nivel care să asigure un confort binemeritat veteranilor TO și familiilor lor, membrii prezenţi la lucrările ședinței, au votat ordinea de zi, care a fost aprobată în unanimitate şi s-a trecut la discutarea punctelor de pe ordinea de zi, care au necesitat luarea unor hotărâri, astfel:

 • analizarea și adoptarea propunerii președintelui asociației de numire în funcția de Director Evenimente, interimar, a doamnei Sanda MIHAI;
 • analizarea propunerii domnului Viorel BUJOR cu privire la donarea unei sume pe parcursul anului calendaristic, în schimbul căreia să se poată beneficia de un sejur de 2 nopți cazare gratuită la Pensiunea Clubul Veteranilor, sau crearea unui pachet turistic la Pensiunea Clubul Veteranilor, cu beneficii pentru membrii asociației;
 • desemnarea membrilor delegați din partea asociației ce vor participa la depuneri de coroane și jerbe de flori, la Cimitirul Eroilor Revoluției, Academia Tehnică Militară și Televiziunea Română, cu ocazia comemorării eroilor căzuți pe timpul revoluției din 1989;
 • analizarea și aprobarea propunerii de organizare și participare la evenimentul ce se va desfășuranin data de 24 Ianuarie 2024, la Mogoșești-Siret, județul Iași, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, activitate organizată de sucursala Iași a A.M.V.V.D. în colaborare cu autoritățile locale ale comunei Mogoșești-Siret;
 • aprobarea de noi cereri de adeziune și acceptarea de noi membri susținători.
 • Diverse.
  În încheiere președintele AMVVD, dl. Marius Apostol a mulțumit tuturor membrilor Consiliului Director pentru eforturile depuse și a adresat felicitări pentru realizările obținute peste an.
  „Anul 2023, a fost un an cu provocări diferite, cu ambiții mari, resurse limitate, cu oponenți care nu folosesc cartea adevărului, ci pe cea a manipulărilor și intrigilor, dar devotamentul nostru pentru cei pe care-i reprezentăm ne-a dat puterea să învingem opreliștile și să depășim cu bine acest an.
  Adunarea Generală a AMVVD și Aniversarea a 10 ani de la înființare au fost două momente de mare responsabilitate, demonstrând forța și unitatea de care suntem capabili.
  Mulțumesc tuturor membrilor și susținătorilor noștri pentru sprijinul și energia ce ne-au transmis-o, ei fiind barometrul realizărilor noastre, mândria noastră de a ne fi îndeplinit promisiunile și în acest an.
  Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vă îndemn să petreceți cu cei dragi, așa cum am moștenit tradițiile, pe care să putem să le transmitem și noi urmașilor noștri.
  Sărbători fericite, tuturor!” – președintele AMVVD, domnul Marius APOSTOL, veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiunii.
  ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.