AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Daruri din suflet

DISTRIBUIE

Încă o inițiativă extraordinară și plină de inimă, pe care Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) o desfășoară împreună cu Fundația Veteranilor și Pensionariilor din Republica Moldova. Astfel oferirea de mese calde pentru copii și mamele cu probleme sociale, precum și pentru copiii cu dizabilități, reflectă odată în plus angajamentul și grija față de comunitate.
Această acțiune nu numai că aduce un sprijin material pentru cei aflați în nevoie, dar și transmite un mesaj puternic de solidaritate și compasiune. În special, oferirea de mese calde pentru copiii cu dizabilități este o expresie de înțelegere și susținere pentru familiile care se confruntă cu provocări speciale.
Demn de laudă este și faptul că membrii sucursalei Târgoviște a împreună cu partenerii săi, acționează în comunitate pentru a aduce un impact pozitiv și pentru a sprijini cei care au nevoie de ajutor. Asemenea inițiative contribuie la construirea unei comunități mai unite și mai puternice.

Este minunat și faptul că am fost colindați de corul bisericii „Sf. Gheorghe” din Târgoviște împreună cu preotul paroh Eftemie Gabriel Marius, care ne-au adus bucuria Crăciunului în suflete. Colindele și cântările de Crăciun aduc o atmosferă specială și unicitate în sărbători, oferind un sentiment de bucurie și spirit comunitar.
Aceste momente de colindat și împărtășire a cântecelor tradiționale de Crăciun nu numai că aduc lumină și căldură în inimi, dar și întăresc legăturile comunității. Participarea bisericii și a comunității la astfel de evenimente tradiționale contribuie la păstrarea și transmiterea valorilor culturale și religioase.
Felicitări bisericii „Sf. Gheorghe” din Târgoviște, grupului coral și preotului paroh pentru implicarea lor și pentru aducerea bucuriei sărbătorilor în rândul comunității lor. Este un exemplu frumos de solidaritate și tradiție în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.