AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD la ceas de bilanț

DISTRIBUIE

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” a ajuns la un nou moment de bilanț.
Astfel, în data de 18.11.2023, începând cu ora 10.00, la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani din localitatea Viforâta, comuna Aninoasa, județul Dâmbovița, Pensiunea Clubul Veteranilor, se va desfășura activitatea „Adunarea Generală a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”.
Ajunsă la maturitate acțională prin permanenta prezență în viața publică și prin experiența acumulată de-a lungul anilor în care bătălia istovitoare s-a dus pe frontul de acasă, cu factorul politic decizional, care a înțeles în cele din urmă importanța pe care au avut-o prezența și sacrificiile militare în cadrul forțelor de coaliție multinaționale, demonstrând fermitatea respectării angajamentelor și nivelul ridicat de încredere de care se pot bucura militarii români și, mai ales, extrapolarea la nivel național a acestor calități care au asigurat intrarea României în liga țărilor contributoare la realizarea și menținerea climatelor de securitatea regională, AMVVD a obținut legiferarea titlului de ,,VETERAN AL TEATRELOR DE OPERAȚII” pentru participanții din întreg sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională cu avantajele de care pot beneficia și copiii și văduvele celor decedați, în condițiile stabilite de lege. Noi nu am uitat pe nimeni, pentru că noi, AMVVD, nu lăsăm pe nimeni în urmă, pradă uitării.
Munca asiduă va fi prezentată reprezentanților naționali ai membrilor și susținătorilor noștri, care și-au demonstrat reprezentativitatea prin semnăturile obținute de la fiecare sucursală.
Să aducem în atenție faptul că recent AMVVD a avut inițiativa legislativă pentru mărirea indemnizației veteranilor din teatrele de operații, care se află în analiză pe masa guvernului. În același stadiu se află și inițiativa scutirii de la plata impozitului pentru aceeași categorie de personal.
Iată un palmares pe care orice asociație și l-ar dori, dar nu a avut curajul de a cere și nici capacitatea de a izbândi.
Desigur că sacrificiul și munca asiduă atrage succesul, iar succesul atrage la rândul lui invidia. Istoria consemnează adesea caractere reprobabile care sunt gata să preia succesul realizat de personalități remarcabile, caractere care au stat în umbră și au cules firimitură cu firimitură din autoritatea altora. Bineînțeles că aceste personaje de poveste, cu istorii din teatrele de operații legendate, împrumutate, nu vor reuși în viață prin ei înșiși, dar vor folosi metode nedemne prin deturnarea adevărului și denigrarea personalităților AMVVD care au obținut în numele asociației beneficii de nesperat și neatins de alții.
Cine a auzit de tine, urzupatorule?
Ce ești în stare să prezinți membrilor asociației, dar și în fața decidentului politic pentru a susține cauza celor pe care, ipotetic, i-ai reprezenta?
Cât vei fi pregătit să sacrifici din tine pentru cauza AMVVD?
Noi, cei de azi, putem răspunde la toate aceste întrebări pentru că am lăsat sudoarea, sângele, carne din carnea noastră și, uneori, viața camarazilor noștri acolo departe, pentru a servi interesul național. Noi am făcut misiunile călcând nisipul fierbinte contaminat de dispozitive improvizate care ne vânau și am învins moartea de multe ori. Nu vă puneți cu noi, voi ce ați trecut prin deșert în spatele vreunui monitor, ținând în mână doar mouse-ul. Noi am avut în mână arma ce ne ardea pielea din cauza căldurii, dar nu am crâcnit și nu am renunțat. Am dus lupta noastră până la capăt, așa cum ne-a cerut țara, fără eșecuri, fără compromisuri.
Acțiunile destabilizatoare nu doar că nu aduc nici un progres, dar chiar afectează toți acei beneficiari pentru care am luptat până acum: veterani, copii și văduve ale celor decedați. Priviți în ochii lor și alegeți-vă un drum care, dacă nu reușește să le facă bine, măcar să nu-i afecteze.
Lăsați-ne pe noi să muncim pentru ei, dacă voi nu o puteți face. Eforturile noastre sunt blocate de solicitări birocratice și acuze nefondate care ne consumă timpul și încearcă să ne erodeze din interior. Desigur, există câte un Iuda pentru fiecare om măreț, dar cum se va privi acesta în oglinda conștiinței după ce va avea revelația adevărului? Tu, Iuda, să știi că oricât de mare ai avea trupul, măreția este caracteristica sufletului.
AMVVD este lupta unei echipe, este lupta președintelui Marius Apostol cu clasa politică de-a lungul multor ani, pe care nimeni nu o va putea nega și nici înlocui.
AMVVD este un brand național!
AMVVD este o forță!
AMVVD este peste tot, cu noi și în inima noastră

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.