AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – peste tot acasă!

DISTRIBUIE

Întrucât, cu un efort de netăgăduit președintele AMVVD, domnul Marius Apostol, impune un ritm susținut în desfășurarea activităților pentru soluționarea problemelor tuturor militarilor, a celor neajutorați (copii și mame instituționalizați) și în mod particular a veteranilor.
Pentru noi compromisul nu este o soluție și de aceea nu oricine ne poate sta alături dacă agenda personală nu are același drum cu programul AMVVD.
Iată de ce, spus în puține cuvinte, AMVVD a devenit un reper în cercul select al asociațiilor ce promovează interesele particulare ale militarilor, acea categorie socioprofesională a cărui factor uman, prin prisma restricțiilor impuse de lege și deontologia profesională, nu poate să-și exprime direct dorințele, suferințele și insatisfacțiile.
Cu un astfel de prestigiu și cu un palmares al realizărilor care ne bucură, suntem adesea onorați să primim invitații de a participa la activități oficiale, unde gazdele ne primesc ca și cum am fi membrii de familie. Și cum poate fi altfel când în AMVVD militarii găsesc refugiul așteptat, atunci când problemele devin copleșitoare? Iată cum AMVVD a devenit un brand, cunoscut de toți militarii, iată cum AMVVD este în sufletul oamenilor de bine.

Astfel, în data de 4 mai 2023, cu ocazia sărbătoririi unui sfert de secol de existență, la invitația comandantului Batalionului 500 Sprijin „General Gheorghe Rusescu” – locotenent colonelul Florin Neagu, AMVVD a fost prezentă cu mândrie și onoare de președintele Marius Apostol și vicepreședintele coordonator Iulius Onica.
În cadrul acestui eveniment festiv, președintele AMVVD a oferit diploma de excelență a asociației, atât prestigioasei unități cât și comandantului acesteia, dl. lt.col. Florin Neagu, în semn de prețuire și respect pentru activitatea desfășurată.
La mulți ani și multe împliniri, Batalionului 500 Sprijin „General Gheorghe Rusescu”!
AMVVD – este peste tot acasă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.