AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD Prahova, o prezentare cât o mie de cuvinte la „Secretele Mării”

DISTRIBUIE

Așa cum am scris zilele trecute, sucursala Prahova a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizbilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” a fost invitată de organizatori, la Palatul Culturii Ploiești, să participe la manifestările dedicate Forțelor Navale Române în județul Prahova – „Secretele Mării”.

Membrii AMVVD Prahova, Sârghie Octavian, Jianu Victor, Manea Gabriela, Vișan Elena și Manta Norocel Florin(președintele sucursalei) au fost prezenți cu un stand, pe tot parcursul desfășurării evenimentului „Secretele Mării” ( perioada 24-29.09.2022), în care au expus diverse lucrări și materiale promoționale cu însemnele AMVVD, dar și despre milirari veterani participați în teatrele de operații.

Interesul arătat de vizitatorii evenimentului ne-a adus certitudinea că avem mereu alături de noi oameni interesați să ne cunoască și să ne susțină, cu mic cu mare. Și cum nimic nu-i intâmplător, am fost primiți cu brațețe deschise de organizatori și chiar invitați să „Ne revedem în marea familie a Forțelor Navale” la Programul „Cadet în Forțele Navale” pentru elevii din județul Prahova – o săptămână, în perioada vacanțelor, la Constanța, în parteneriat cu asociațiile de părinți și ISJ Prahova.

Amintim că, din Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizbilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” fac parte militari veterani, militari și civili din toate structurile țării, inclusiv din Forțelor Navale Române.

Mulțumim organizatorilor, președintelui Asociației „Suntem România!”, Alexandru Stoian și nu în ultimul rând tuturor celor care ș-au oprit la standul nostru pentru a ne cunoaște și a ne deveni susținători.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.