AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD reacționează față de posibila remaniere a ministrului Apărării Naționale, domnul Mihai-Viorel Fifor

DISTRIBUIE

Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, prin președintele acesteia, Marius Apostol, veteran rănit în teatrul de operații din Afganistan, a adresat o petiție liderului PSD Liviu Dragnea prin solicită păstrarea în fruntea ministerului Apărării Naționale a domnului Mihai-Viorel Fifor.

AMVVD informează deschis, în cadrul petiției, că este total împotriva remanierii actualului ministru al Apărării care a dat dovadă de competență și profesionalism, implicându-se  constant în soluționarea problemelor din ministerul pe care îl conduce, inclusiv a problemelor militarilor activi, în rezervă sau retragere și a veteranilor din teatrele de operații. Ca urmare, nu există motive care țin de actul managerial  pentru remanierea ministrului Apărării, doar ambiții politice, peste care, în An Centenar, liderii politici sunt invitați să treacă ca semn de respect față de istoria poporului român și de eroii care și-au dat viața pentru țară.

Totodată, AMVVD atrage atenția lui Liviu Dragnea că Armata României nu face politică, ca urmare, nu ar trebui condusă pe criterii politice iar evaluarea ministrului Apărării ar trebui făcută de militari, nu de către politicieni. Ca urmare, AMVVD solicită liderului PSD să se gândească mai bine în privința evaluării ministrului Apărării și să ia o decizie care să aibă la bază motive de competență, nicidecum de natură politică. AMVVD menționează că Mihai Fifor este liderul pe care militarii veterani îl vor urma, oriunde și oricând!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.