AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Veteranii noştri s-au întors acasă de la Jocurile INVICTUS – 2018, cu piepturile pline de medalii. Ministrul Apărării și delegația AMVVD i-au așteptat la aeroport

DISTRIBUIE

Luni. 29 octombrie 2018, ministrul Apărării Naționale,domnul Mihai Viorel Fifor, însoțit de delegația AMVVD, i-a primit cu căldură, pe Aeroportul Otopeni, pe camarazii noştri care au reprezentat cu cinste România la Jocurile INVICTUS -Sydney- Australia (20-27 octombrie a.c.).

Veteranii noştri s-au întors cu piepturile pline de medalii. Plutonierul major Ionuț Butoi a adus a doua medalie de aur în țară, după cea cucerită anul trecut în Canada. La tir cu arcul olimpic, proba individuală, caporalul Eugen Pătru a reușit să obțină medalia de aur, iar în cadrul aceleiași discipline, dar pe echipe, maiorul Dănuț Nicola, plutonierul major Cătălin Pârvu și caporalul Eugen Pătru s-au clasat pe locul doi, obținând medalia de argint. La tir cu arcul compound, echipa formată din colonelul (r) Dorin Petruț, colonelul Augustin Pegulescu și plutonierul major Ionuț Butoi au câștigat medalia de aur, iar la proba individuală, colonelul (r) Dorin Petruț a câștigat medalia de bronz. La canotaj în sală, plutonierul adjutant Dumitru Paraschiva a obținut medalia de bronz la proba de 4 minute – anduranță, urmat de căpitanul Ciprian Iriciuc pe locul 4. La înot, plutonierul adjutant (r) Ionel Bida s-a calificat în finale la 50 de metri spate și 50 de metri bras unde a obținut locul 4 la ambele probe. La atletism, plutonierul Bogdan Dragomir a obținut locul 5 în cadrul finalei de 200 de metri, iar locotenent colonelul Laurențiu Șerban a obținut locul 4 în cadrul finalei de 1500 de metri și același loc în finala de 400 de metri, la categoria sa. De asemenea, plutonierul major Doru Hamza a ocupat locul 4 în finala de 1500 de metri, iar plutonierul Bogdan Dragomir s-a clasat pe locul 6 în cea de 100 de metri.

Felicitări băieți, suntem mândri de voi! Go, INVICTUS !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.