AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Clarificări privind Legea Veteranilor

DISTRIBUIE

    Dorim ca în relația cu cei pe care îi reprezentăm să avem un proces continuu și transparent de comunicare, nelăsând să intervină motive sau informații care să ne știrbească bunele intenții în tot ceea ce întreprindem.

    După muncă asiduă și eforturi neîntrerupte, după mai bine de un an încărcat cu demersuri și participări active pentru susținerea formei Propunerii de Lege Pl-x nr.264/2019, Legea Veteranilor, privind recunoașterea meritelor personalului din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și securitate, participant la misiuni și acțiuni militare în țară sau în afara teritoriului statului român, precum și acordarea unor drepturi acestuia și urmașilor celui decedat, considerăm  că singura asociație cu specific militar, care a manifestat interes și implicare pentru drepturile militarilor veterani este Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”.

     Luând act de informațiile publicate în mediul online, privind asumarea rezultatelor muncii depuse de reprezentanții asociației noastre, care au argumentat și motivat necesitatea adoptării Proiectului de Lege Pl-x nr.264/2019, în forma propusă de A.M.V.V.D,  și agreată, în aceeași măsură, și de M.Ap.N, dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor cărora li s-a născut incertitudine,  să îi asigurăm că întreg meritul pentru eforturile depuse se îndreaptă către reprezentanții A.M.V.V.D.

  Și pentru că mâine este o zi importantă, să ne canalizăm energia pozitivă către cei care vor decide adoptarea Proiectului de Lege.

    Împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.