AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Întrevedere în cadrul DRPCVP

DISTRIBUIE

Ne propunem să nu pierdem nicio zi de activitate în și pentru interesul celor pe care îi reprezentăm.

      Astăzi, 07.07.2020, o zi foarte importantă, în care are loc votul final pentru Propunerea de Lege PL-x nr.264/2019, am dorit, chiar și înaintea acestui moment important, să ne susținem și să motivăm nevoia adoptării acestei forme, în cadrul unei întrevederi la Departamentul pentru Relația cu Parlamentul și Calitatea Vieții Personalului, al M.Ap.N.

     Alte puncte abordate în întrevederea de astăzi: propunerea asimilării exercițiilor navale cu cele de misiune a menținerii păcii, precum și forma de remunerare pentru deplasarea în raioanele de dislocare a exercițiilor navale și acordarea sporului serviciului de cart.
 
      Din delegația, care a luat parte la grupul de lucru stabilit pentru astazi, au făcut parte: Marius Apostol, președintele asociației, Dan Cosma, prim-vicepreședinte, Florin Tutunaru, vicepreședinte, George Niță, vicepreședinte, Mihaela Dumitru, director secretariat, Cosmin Adrian Vasile, administrator și Veronica Mustață, membru.

    Ca de fiecare dată, așa cum ne-au obișnuit, am beneficiat de deschidere și interes pentru problemele abordate, menționând aceeași relație de colaborare.

    Vom continua să urmărim atingerea obiectivelor cât mai rapid, motivați de susținerea celor pe care îi reprezentăm.

Împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Întrevedere în cadrul DRPCVP”