AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Protest deschis: E maxim, mai mult nu se poate!

DISTRIBUIE

Săptămâna aceasta la Judecătoria Sectorului 4, un domn judecător, a jurizat arbitrar și părtinitor cazul AMVVD contra unui așa numit avocat, a cărui prestigiu se referă la un parcurs intelectual reprobabil, care se fundamentează pe manipulare si interes. Este greu să înțelegi cum un „jurist cu greutate”, pe numele lui Cătănescu Sorel, și-a început cariera la jumătatea celui de-al cincilea deceniu de viață iar accesul în barou a fost „încununat” de eșecuri, fiindu-i refuzat parcursul profesional în barou în mod repetat, competentul subiect fiind „apreciat” de fiecare dată cu note mai mici decât nota 3.
În această situație particulară justiția nu a îndeplinit misiunea sacră de a asigura înfăptuirea dreptății, astfel că noi – AMVVD, am fost privați de dreptul nostru la o justiție corecta și echitabilă iar acest lucru este inadmisibil.
Domnule judecător delegat al Judecătoriei Sectorului 4, independența justiției în fața oricărei intervenții externe nu înseamnă eschivarea de la aplicarea principiilor și normelor de drept și deci exercitarea atribuțiilor funcționale cu rea credință sau neglijență. Aceeași independență nu permite nimănui luarea unor decizii emise cu dispreț și dezinteres față de lege, fără să asigure soluționarea cauzelor cu celeritate, în termenele prevăzute de lege. Domnul judecător desemnat, semnatar al acestei decizii nedrepte ar trebui eliberat din orice calitate care i-ar permite să reprezinte justiția.
Domnule judecător delegat, atunci când acționezi cu perfidie, ascuns ca o vulpe sub mantia de judecător, fără să aplici normele și regulile de drept, aduci prejudicii morale și materiale părții nedreptățite dar și actului de dreptate, expunând oprobiului public instituții de ales prestigiul și scoțându-te, totodată, în afara legii.
Domnule judecător delegat Roman Adrian, unde este deontologia profesionala? Unde este misiunea sacră de a împărtăși actul rațional al dreptății către umilii supuși prezenți în sală așteptând cu sete împărțirea acesteia?
Sunteți un exponent izolat și nefericit al celor care arbitrează dispute, care are dificultăți în îndeplinirea atribuțiilor, iar rezultatul muncii dumneavoastră este odios.
Tuturor celor care aveți îndoieli vă luminăm asupra unui aspect: AMVVD nu este al vostru pe persoană fizică. AMVVD este al tuturor membrilor săi, militari activi, în rezervă, ori personal civil, AMVVD este al veteranilor din Teatrele de Operații, al răniților pe timpul misiunilor naționale sau internaționale, a urmașilor celor decedați în misiuni, fie ele în țară sau în teatrele de operații și noi toți suntem alături de președintele Apostol Marius, îl susținem în demersul său altruist de a nu permite nimănui să așeze AMVVD pe peretele personal cu trofee. AMVVD nu este un trofeu și respingem orice tentativă individuală de a acapara și aservi AMVVD unor interese personale sau de grup, ascunse și meschine, ce nu corespund obligațiilor asumate prin statut.
Domnilor contestatari, domnule judecător delegat de la Judecătoria Sectorului 4, domnule pseudoavocat Cătănescu Sorel, am hotărât să nu mai stăm și să așteptăm dreptatea de la cei care nu cunosc înțelesul acestui cuvânt. Noi, AMVVD, vom ieși în stradă și vom protesta deciziile ilegale și ofensatoare la adresa spiritului justiției, atât în fața Judecătoriei Sectorului 4, cât și la sediile structurilor ierarhice care oblăduiesc îndeplinirea actul dreptății.
Și asta cu efect imediat.
Ne vom vedea și auzi în curând.

Suntem împreună!
Suntem AMVVD!
Uniți suntem puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.