AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Garnizoana Cluj a primit delegația AMVVD. După ani de zile, sucursala Cluj are un nou președinte, Dan Ștefanache ocupă funcția de vicepreședinte

DISTRIBUIE

Astăzi, delegația Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir”, formată din membrii CD AMVVD: Marius Apostol – președinte și vicepreședinții coordonatori – Ion Maican și Cristian Guștere a ajuns la Cluj unde au fost întâmpinați de președintele AMVVD Cluj, Dan Ștefanache și colegii – membrii AMVVD din tot sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională.

Împreună au mers în Garnizoana Cluj, la Divizia 4 Infanterie „Gemina” pentru a avea o întrevedere și a prezenta realizările şi obiectivele asociației în 2022-2023.

Primiți de generalul de brigadă Nicolae Tonu, veteran al teatrelor de operații ne-a făcut o mare surpriză și a oferit AMVVD-ului placheta de ONOARE a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

De asemenea înainte de plecarea delegației spre Turda a avut loc și ședința de lucru cu membrii sucursalei AMVVD Cluj care, prin renunțarea lui Dan Ștefanache la funcția de președinte, trecând pe funcția de vicepreședinte, a adus o schimbare la conducerea sucursalei. Astfel, spunem bun venit în funcția de președinte interimar a AMVVD Cluj lt. col. (r) Sandu Costel.

Dorim și pe această cale să îi mulțumim fostului președinte AMVVD Cluj, Dan Ștefanache, pentru munca depusă la conducerea sucursalei, pentru realizările și activitățile desfășurate, pentru cum a judecat și gestionat promovarea asociației. Îi mulțumim că ne este alături și sperăm ca și de acum înainte, din postura de vicepreședinte, să fie la fel de bun și activ în AMVVD.

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.