AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – surprize pentru copii înainte de Săptămâna Mare, la Clubul Veteranilor

DISTRIBUIE

Astăzi, 27 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, veteranii teatrelor de operații reuniți în cea mai puternică organizație neguvernamentală a militarilor, Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități “Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir (AMVVD)”, a organizat un eveniment special pentru copiii care se confruntă cu diverse deficiențe, din orașul Pucioasa și comuna Aninoasa. Alături de președintele AMVVD au ținut să aducă bucurie copiilor aflați în nevoie colegii sucurslelor noastre din Prahova, Câmpulung și Târgoviște.

La apelul „adunarea”, dat de veterani, 53 de copii ai Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Orașul Pucioasa și ai Școlii Gimnaziale Aninoasa, însoțiți de cadrele didactice, s-au prezentat la „Clubul Veteranilor”, unde au avut ocazia să petreacă timp de calitate și să primească cadouri în prag de sărbători.

„Invitația veteranilor în prag de Mare Sărbătoare ne-a surprins plăcut. Ne bucurăm să citim fericirea pe chipul copilașilor. Mămicile și odraslele s-au simțit atât de bine!” – Loredana Elena Teotoc profesoară la Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Orașul Pucioasa.

În numele copilașilor, adresăm mulțumiri partenerului ce ni s-a alăturat în această acțiune deosebit de frumoasă, Eximbanca Românească reprezentată de domnul președinte Traian Halalai, pentru susținerea financiară fără de care ziua de azi nu ar fi fost atât de minunată în memoria inocentă a acestor prunci.

Evenimentul a fost preluat de media locală prin participarea echipelor de la Columna TV și Ripostapenet.
„Cu ocazia apropiată a Sărbătorilor Pascale, suntem încântați să putem aduce o rază de lumină și bucurie în viețile acestor copii. Ne dorim ca gestul veteranilor TO să ofere o clipă de fericire și speranță celor care trec prin dificultăți. Sărbători fericite tuturor!” – președintele AMVVD, domnul Marius APOSTOL, veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiunii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.