AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Ședința Consiliului Director

DISTRIBUIE

Ziua de joi, 2 iulie 2020, a adus o întrunire a Consiliului Director, care a supus discuției și votului, în cele aproape 5 ore, toate punctele aflate pe ordinea de zi.

      Nicio întâlnire nu are loc fără a avea de aprobat noi cereri de adeziune, fapt care susține ideea unei continue evoluții.

    În cadrul ședinței Consiliului Director s-au pus la punct ultimile detalii organizatorice cu privire la Adunarea Generală stabilită pentru data de 11 iulie, la care vor participa reprezentanți ai celor 30 de sucursale.

    S-a prezentat evoluția demersursurilor întreprinse cu privire la identificarea, în cel mai scurt timp, de resurse și suport procedural din partea Ministerului Fondurilor Europene, pentru inițierea viitoarelor lucrări la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

     În cadrul întâlnirii, s-a stabilit grupul reprezentativ al asociației participant la ședința de lucru cu MApN, stabilită pentru data de 7 iulie, dată importantă și cu privire la adoptarea Proiectului de Lege PL-x nr.264/2019, Legea Veteranilor.

     Activitatea și scopurile asociației ramân transparente, care dau posibilitatea tuturor membrilor de a le cunoaște evoluția, de aceea facem cunoscute, periodic, toate activitățile acesteia.

     Împreună suntem mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Ședința Consiliului Director”