AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Grijă pentru voluntari

DISTRIBUIE

     Din momentul instituirii stării de urgență, pentru prevenirea răspândirii virusului, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” a demarat nenumărate acțiuni de sprijin pentru oamenii care au fost cei mai afectați de acest virus periculos.
  
     Voluntarii au fost dedicați trup și suflet acțiunilor lor. Au oferit din puținul lor și celor care aveau mare nevoie  de ajutor. Fără a măsura prea mult riscul, cu doar o perche de mănuși și o mască, fiecare a mers să ducă bucurie și speranță oamenilor.
   
      Există și „eroi” pentru „eroi”. Astfel că, SC INVINCTUS FORCE&SAFE SRL cu sediul în Galați, Comuna Vînători, DN 26, Km 6, str. Foltarul, nr. 1E, Biroul 1 nu i-a mai lăsat să meargă în confruntarea cu virusul expusi pericolului, oferind  o sponsorizare generoasă, care constă în 500 de măști de unică folosință și 50 de combinezoane izolante de unică folosință, în valoare de 5900 de lei.

     Nu degeaba se spune că „unde-s mulți puterea crește”. Acest gest a demonstrat că munca în folosul oamenilor nu este în zadar și merită să o continuăm, să ne afirmăm iubirea de semeni prin acțiunile noastre.

    Pentru că aveți încredere în noi, vă mulțumim! Nu uitați să vă păziți sănătatea și  să #STAȚI_ÎN_CASĂ.

    Împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Grijă pentru voluntari”