AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD Craiova alături de delegația din București și de vicepreședintele AMVVD, ION MAICAN, coordonator de zonă, urându-i LA MULȚI ANI!

DISTRIBUIE

Așa cum v-am obișnuit, membrii AMVVD, chiar dacă sunt voluntari, nu-și neglijează îndatoririle și lucrează chiar dacă pentru unii reprezintă o zi specială, o zi în care ar trebui să fie alături de soție și copil, de rude.

Astăzi, vrem să vorbim de vicepreședintele AMVVD, coordonator de zonă, Nelu Maican, care și-a lăsat acasă soția și copilul și a plecat în vizitele de lucru, alături de „familia” AMVVD, pe zonele sucursalelor pe care le coordonează, pentru a prezenta militarilor și membrilor obiectivele și realizările asociației din perioada 2022-2023.

Astfel, conducerea sucursalei AMVVD Craiova a ținut să-i fie alături, întâmpinându-l la Căminul Militar de Garnizoană și să-i ureze un sincer și călduros LA MULȚI ANI, împlinirea tuturor dorințelor, putere de muncă alături de ei și multe realizări pe plan profesional.
Ne alăturăm și noi, restul membrilor AMVVD, și îi spunem acestui om minunat. Eşti un om cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi ca tine, un om încărcat de seninătate şi poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine şi zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special. LA MULȚI ANI, Nelu Maican!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.