AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Compasiunea familiei A.M.V.V.D în atenția M.Ap.N

DISTRIBUIE

      După 7 săptămâni  în care pandemia noului coronavirus ne-a modificat cu totul direcția și modul în care viața își vede cursul, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” s-a-ngrijit și de asigurarea bunăstării celor neputincioși. Unii lipsiți de resurse financiare, alții lipsiți de putere. Unii tineri, alții bătrâni. Indiferent de categoria în care se aflau, ne-am dorit să le asigurăm alimentele necesare, produsele de igienă, dezinfenctanți, echipamente de protecție, fiecăruia, după nevoi. N-am lăsat pe nimeni fără speranța binelui.

     Deși ne primisem mulțumirile din zâmbetele și sufletele deschise ale celor care au primit alinare și nădejde că nu sunt singuri în lupta cu nevăzutul și nemilosul virus, astăzi, o delegație a Ministerului Apărării Naționale a dorit să afle chiar de la noi, de câtă ambiție și determinare este nevoie să trasăm drumul binelui în viețile celor năpăstuiți de soartă.  Această delegație urmează să aducă în atenția tuturor implicarea asociației, prin propriile resurse, în depășirea și implicarea activă în problemele create de această pandemie.

    Noi considerăm că voluntari ai celor 27 de sucursale ale A.M.V.V.D. , prin cele peste 50 de acțiuni umanitare, în care au primit sprijin mai bine de 600 de persoane, dintre care 180 de veterani de război, 14 militari răniți în teatrele de operații, 97 de văduve de război, 13 văduve ale militarilor căzuți în teatrele de operații, 20 de elevi ai școlilor militare, au demonstrat o înaltă virtute, compasiunea.

     Suntem mulțumiți că noi am devenit exemplul de urmat. Ne bucurăm că am reușit să fim noi sprijinul lor și să demonstrăm că împreună putem reuși.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.