AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

În semn de recunoștință

DISTRIBUIE

Într-un cadru festiv desfășurat la sediul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorătorul de Mir, doi distinși veterani ai teatrelor de operații au fost onorați cu diploma de excelență cu ocazia trecerii lor în rezervă.
Plutonierul adjutant Asavoaiei Petrică și plutonierul major Gherghe Eduard au dedicat ani de zile serviciului militar, aducând contribuții semnificative îndeplinirii obiectivelor operaționale ale Batalionului 96 Geniu „Cetatea București”. Trecerea în rezervă marchează sfârșitul unei perioade pline de sacrificii și devotament față de țară.
Cei doi veterani au fost distinși cu diplome de excelență în recunoașterea meritelor lor excepționale și a angajamentului lor de durată. Ceremonia a avut loc în prezența celor doi vicepreședinți coordonatori ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, domnii Bujor Viorel și Guștere Cristian. Evenimentul a fost un prilej de comemorare și recunoaștere a contribuției semnificative aduse de acești veterani la asigurarea securității țării noastre.

„Este un moment de mândrie și onoare să omagiem acești doi eroi adevărați. Asavoaiei Petrică și Gherghe Eduard au exemplificat cu devotament și sacrificiu ceea ce înseamnă să fii militar, iar diploma de excelență reprezintă o mică recunoaștere a marelui lor serviciu. Aceast moment festiv nu este doar omagiu adus celor doi colegi, ci și o ocazie de a sublinia importanța continuării sprijinului pentru veterani și veteranii cu dizabilități. Asociația noastră va rămâne mereu alături de acești eroi în fiecare etapă a vieții lor.
Diploma de excelență reprezintă nu doar o onoare, ci și o expresie a recunoștinței întregii comunități față de serviciul lor neîntrerupt și de sacrificiile făcute.
Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorătorul de Mir continuă să își consolideze angajamentul față de sprijinirea veteranilor și veteraniilor cu dizabilități în toate etapele vieții lor, păstrându-se mereu alături de acești eroi ai patriei noastre.” – Marius APOSTOL, președintele AMVVD, militar veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiunii.
Onoare și Respect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “În semn de recunoștință”