AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Un nou protocol de colaborare, noi beneficii

DISTRIBUIE

      Ne propunem și reușim să ne reprezentăm membrii de fiecare dată când ni se dă ocazia, obținând de cele mai multe ori beneficii, discounturi, oferte semnificative din diferite domenii, pentru veniturile deja diminuate de criza pe care o parcurgem.

     Ca la fiecare ocazie, concediile sau ieșirile cu familia se transformă în întâlniri de lucru, în care se caută obținerea celor mai bune pachete/prețuri turistice pentru membrii asociației.

      Sâmbătă, 3 octombrie 2020, președintele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, Marius Apostol, însoțit de președintele sucursalei A.M.V.V.D Iași, Cătălin Dobrea, de vicepreședintele sucursalei A.M.V.V.D Suceava, Vasile Hrib, precum și de dl. col.(r.) Sorel Cătănescu, a pus bazele unui nou contract de colaborare cu S.C. DANIELA STILL S.R.L, din Gura Humorului, jud.Suceava, oferind:

✅10% discount din prețul de cazare afișat (care include și micul dejun)
✅gratuitate la cazare pentru copiii cu vârsta până-n 4 ani
✅5% discount pentru contravaloarea serviciilor de alimentație publică din interiorul complexului
✅ 10% discount din prețul pachetelor standard pregătite  pentru sărbătorile de Paște, Crăciun, Revelion, etc.

       Pentru a beneficia de reducerile prezentate, membrii A.M.V.V.D  trebuie să aibă legitimația vizată la zi și pentru a-și contura propria imagine despre calitatea serviciilor  complexului turistic pot face rezervări la:

?mobil ✔0744 779 759 ✔0744 757 719


?mail ✔casaelena1999@yahoo.com ✔rezervari@roua-voronetului.ro
✔yrysdana@gmail.com
✔yrysdana@yahoo.com.

      Nu este nici primul și nici ultimul protocol de acest gen, dar noi continuăm să credem în munca și obiectivele noastre, de aceea, încercăm prin acțiunile pe care le demarăm sa întărim convingerea și încrederea celor pe care îi reprezentăm și să ne stabilim ținte mai înalte.

      Împreună vom reuși! ??Împreună susținem veteranii!??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.