AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Licitația caritabilă ”Pentru cei rămași”- prezentare produse (7)

DISTRIBUIE

A fi militar este un mod de viață, în care se împletesc spiritul riguros, temperamentul dinamic, sacrificiul. Profesia militară nu înseamnă doar manevre militare, exerciții și antrenamente. Sunt o multitudine de specialități militare care necesită numeroase abilități, dincolo de cele specifice combatanților. Una dintre ele este aviatia…aviația, dă senzația…Va prezentam spre licitare o raniță de aviator, aproape completă, așa cum a fost ea pregătită pentru aviatorul român.

Preț pornire licitație 70 EURO

Se spune că în adâncul nostru, acolo undeva rămîne ascuns un copil cu chef de ghidușii și jucării, până murim. O dovedește și guvernatorul Provinciei Thalil din Irak, care a dăruit militarilor români desfășurați în Teatrul de Operații din Irak, în anul 2003, un ceas de buzunar, personalizat Naruto. Dacă simți nevoia să te întorci la copilărie și în același timp să faci o faptă caritabilă, poți licita pentru acest ceas în data de 11 noiembrie la licitația organizată de AMVVD, între orele 18-22.

Preț pornire licitație 35 EURO

Mașina de scris este una dintre cele mai importante invenții ale lumii moderne, stând la baza procesului de comunicare încă din secolul al XVIII lea. Mașina de scris, dispozitiv mecanic folosit pentru dactilografierea textelor, a fost reinventată de aproximativ 52 de ori, sub diferite forme și dimensiuni – rotundă, dreptunghiulară, trapezoidală, mai lată sau mai înaltă. Prima mașină de scris funcțională a fost inventată de către Pellegrino Turri, în 1808 pentru a veni în ajutorul persoanelor oarbe. Noi va oferim însă, o mașinaă de scris mai nouă, însă suficient de veche pentru a sta într un muzeu.

Preț pornire licitație 100 EURO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Licitația caritabilă ”Pentru cei rămași”- prezentare produse (7)”