Mereu alături de cei care au nevoie

Mereu alături de cei care au nevoie

   Sucursala Ialomița a A.M.V.V.D consolidează din ce în ce mai bine parteneriatul încheiat cu Asociația Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Ialomița, oferind timp și resurse din partea amândurora pentru a concretiza 2 importante acțiuni venite în sprijinul celor afectați de modificarea bunului mers al vieții, influențată de prezența acestui nemilos virus, care a pus stăpânire pe sensul zilelor noastre. Astfel, unindu-și puterile, au reușit să ofere clipe de bucurie mai multor bătrâni, care după o viață de cel puțin 90 de ani, nu credeau că vor trăi astfel de zile.

    Și-au găsit alinare 6 văduve ale veteranilor de război, 3 bătrâni imobilizați la pat și un veteran de război, care a primit în plus și emblema Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, izbucnind în lacrimi, văzând „tricolorul pentru care a luptat” în cel de-Al Doilea Război Mondial.

   Tot împreună, cele două sucursale au făcut posibil transportul unei cantități importante de alimente, la intrarea în localitatea Țăndărei. Aceasta se află  în carantină de aproximativ 3 săptămâni.
 
    Continuăm să fim alături de oamenii care au nevoie și să demonstrăm că doar împreună putem să depășim această perioadă.

Împreună vom reuși!

Text: Ramona Nicoleta Darie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *