AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Mereu alături de cei care au nevoie

DISTRIBUIE

   Sucursala Ialomița a A.M.V.V.D consolidează din ce în ce mai bine parteneriatul încheiat cu Asociația Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Ialomița, oferind timp și resurse din partea amândurora pentru a concretiza 2 importante acțiuni venite în sprijinul celor afectați de modificarea bunului mers al vieții, influențată de prezența acestui nemilos virus, care a pus stăpânire pe sensul zilelor noastre. Astfel, unindu-și puterile, au reușit să ofere clipe de bucurie mai multor bătrâni, care după o viață de cel puțin 90 de ani, nu credeau că vor trăi astfel de zile.

    Și-au găsit alinare 6 văduve ale veteranilor de război, 3 bătrâni imobilizați la pat și un veteran de război, care a primit în plus și emblema Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, izbucnind în lacrimi, văzând „tricolorul pentru care a luptat” în cel de-Al Doilea Război Mondial.

   Tot împreună, cele două sucursale au făcut posibil transportul unei cantități importante de alimente, la intrarea în localitatea Țăndărei. Aceasta se află  în carantină de aproximativ 3 săptămâni.
 
    Continuăm să fim alături de oamenii care au nevoie și să demonstrăm că doar împreună putem să depășim această perioadă.

Împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Mereu alături de cei care au nevoie”