AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Motociclistii Club Green Knights România alături de AMVVD și de copii defavorizati

DISTRIBUIE

Cavalerii albaștri sunt polițiști, cavalerii verzi sunt militari iar cavalerii roșii sunt pompieri. Cavaleri ai motoarelor, veterani, membrii Green Knights si-au propus sa fie alături de AMVVD și de copii defavorizați din Așezământul “Sfântul Mihail și Gavril”, din comuna Slobozia, județul Giurgiu. Prin activități civice, umanitare și de promovare a motociclismului ca stil de viață membrii clubului încearcă să îi aducă pe civili mai aproape de militari.

Dacă nu știi încă, în fiecare an, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” este alături de copii din Așezământul “Sfântul Mihail și Gavril” din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații constând în materiale de uz general (îmbrăcăminte, încălțăminte, materiale sanitare, etc.) dar și alimente de bază.

Astfel, pe 5 Decembrie, membrii asociației împreună cu membrii clubului Green Knights și nu numai, vor fi alături de copii Așezământului “Sfântul Mihail și Gavril” din Giurgiu.

Dacă vrei să întinzi o mână de ajutor copiilor și să fii alături de noi în acest demers, vă așteptăm până în 4 Decembrie pentru a dona hăinuțe, jucării și alimente de bază la sediul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” din Piața Gara Filaret nr.2, sector 4

”Dar din dar se face Raiul”

Green Knights România – Military Motorcycle Club a apărut în decembrie 2018, anul centenar şi cuprinde în rândurile sale motociclişti militari, activi sau în rezervă, precum şi civili angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale. Clubul face parte din marea familie internațională Green Knights, formată în 1999, dar recunoscută în anul 2000.

Green Knights România

Green Knights România a apărut pe 1 decembrie 2018, primul chapter fiind înfiinţat în Bucureşti – Green Knights România 1 Military Motorcycle Club (GK RO 1 MMC) la puţin timp după aceea luând fiinţă chapterul din Cluj  – Green Knights România 2 Military Motorcycle Club (GK RO 2 MMC) şi apoi în Craiova – Green Knights România 3 Military Motorcycle Club (GK RO 3 MMC). În prezent, clubul are aproximativ 40 de membri la nivel naţional.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.