AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

O nouă ședintă a CD AMVVD aduce câteva modificări și hotărâri

DISTRIBUIE

Astăzi, 12 octombrie 2021 , a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.).

În cadrul acestei ședințe s-au stabilit următoarele puncta principale:

  •   Modificarea a organigramei Consiliului Director au fost votate în unanimitate următoarele modificări, astfel: Eugen BUCOVEANU din funcția de Director Evenimente, interimar, în funcția de Șef Departament I.T. și Relații Internaționale, interimar; sucursalele A.M.V.V.D. Hunedoara și Suceava intră în coordonarea vicepreședintelui coordonator Iulius ONICA.
  •  Consiliul Director a aprobat angajarea doamnei Victorița PERȚEA pe postul de Secretar A.M.V.V.D. începând cu data de 07.09.2021, pe durată nedeterminată, cu contract individual de muncă pentru un program de 8 (opt) ore/zi – L-V, în intervalul orar 08.00-16.00
  •  A fost solicitată vicepreședinților coordonatori să informeze președinții de sucursale cu privire la centralizarea solicitărilor transmise de către membrii sucursalelor, cu privire la recuperarea medicală la Sanatoriul de Balneofizioterapie și Recuperare Medicală ”Dr. Dimitrie Cantemir” din Bălțătești, în anul 2022, în vederea înaintării situației centralizate pentru aprobare, până la data de 31.10.2021.
  • Consiliul Director a aprobat propunerea președintelui A.M.V.V.D. cu privire la organizarea festivalului ”Young Veterans Fest”, ediția a II-a în parteneriat cu Primăria Orașului Călărași, în perioada 10-11.06.2022, în parcul Dumbrava din Călărași, fiind transmisă solicitarea oficială către Unitatea Administrativ Teritorială Călărași, în acest sens. Denumirea evenimentului ”Young Veterans Fest”, ediția a II-a să fie ”Festivalul Veteranilor”, urmând a se desfășura în perioada mai sus menționată.
  •   La invitația transmisă de către Directorul Casei Regale cu privire la participarea unei delegații A.M.V.V.D. și a autobuzului asociației, în data de 25.10.2021, la Castelul Peleș, cu ocazia Zilei de 25 Octombrie – Ziua Armatei României, va participa o delegație A.M.V.V.D. cu un număr de aproximativ 20 de persoane, urmând a fi stabilite detaliile organizatorice.
  •    Desfășurarea Adunării Generale a A.M.V.V.D. în data de 26.02.2022, la Centrul de Evenimente al S.C. Boema S.R.L. Târgoviște

După mai multe ore de dezbateri și hotărâri, ședința Consiliului Director s-a terminat urmând a începe intens activitatea pentru promovarea celei de a treia ediție  a evenimentului ”Licitație Pentru cei Rămași”, din data de 11 noiembrie 2021.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.