AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Fetița camaradului nostru, plutonier Gilbert Flămânzeanu de la SMFA, grav bolnavă!! Haideți să dăm speranță unei familii greu încercate!

DISTRIBUIE

 

Nu e bucurie mai mare decât aceea de a avea copiii.

Nu e frumuseţe mai mare decât să-l vezi pe puiul tău cum creşte în fiecare zi; să te bucuri văzând cum învaţă să mişte mânuţele , cum zâmbeşte şi cum se uită cu ochişorii tainici şi inocenţi.

Zâmbetul și inocența unui copil poate dărâma bariere, poate înmuia orice părinte crispat, care se află în necaz.

Vă atragem atenția cu un caz. O fetiță încercată de un destin dur și nemilos, Dumnezeu dăruindu-i o cruce grea ce o simte încă de la o vârstă fragedă.

Cu puțin timp în urmă, copilul unui militar, plutonier Flămânzeanu Gilbert de la Statul Major al Forțelor Aeriene, a fost depistat cu leucemie.

În vârstă de 2 ani si 5 luni, fetița militarului, singura ce aduce lumină într-o lume atât de întunecată în familia Flamanzeanu, suferă de „boala sângelui alb”.

Asociația Militarilor Veterani și Veterani cu Dizabilitați consideră că această situație trebuie prezentată societății, fiind un caz umanitar ce merită susțin.

Pentru donații puteți apela la numărul de contact 0760 041 322 (tatăl fetei – FLAMANZEANU GILBERT) sau în contul deschis în BRD pe numele FLAMINZEANU-SAIN Iulian-Gilbert RO50BRDE410SV02022234100. Împreună suntem mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.