AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Nu ne uităm bunicii

DISTRIBUIE

     Parteneriatul dintre sucursala Ialomița a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” și Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Ialomița începe să fie unul din ce în ce mai solid. S-au alăturat celor patru voluntari ai A.M.V.V.D, directorul Societății Naționale de Cruce Roșie din România – Filiala Ialomița,  Vasilica Horne, voluntar ISU, Ștefania Tatu, precum și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială a Primăriei Amara.

      Joi, 9 aprilie, voluntarii și-au unit forțele, oferind ajutor unor persoane, care nu se pot expune riscului în fața nemilosului virus, pentru procurarea celor necesare. Unii își duc batrânețile pe picioare, alții în imposibilitatea de a se deplasa, fiind imobilizați la pat.

     Pentru că nu le vedem și nu le auzim neajunsurile, celor care stau ”ascunși” în căminele lor, respectând prevederile ordonanțelor militare, nu putem transforma toate astea într-o scuză și să ne ”abandonăm” bunicii.

     Noi am ales astăzi să fim motivul lor de a zâmbi, bunicilor din comuna Amara, județul Ialomița. Am dorit să le înseninăm clipa și să le alinăm bătrânețea, măcar pentru scurt timp.

     Pachetele au fost asigurate de sucursala Ialomița a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” și Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Ialomița.

     Acest virus nevăzut nu ne împiedică să fim alături de oameni. Tot ce se face din iubire de semeni va depăși cu succes toate obstacolele perioadei.

Împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Nu ne uităm bunicii”