AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

„Spiridușii Veterani” de la AMVVD NEAMȚ au adus bunătate, iubire și bucurie cu ajutorul Caravanei lui Moș Crăciun

DISTRIBUIE

În această perioadă, tot mai multe persoane se transformă în ajutoarele lui Moș Crăciun și împart cadouri nevoiașilor.

De sărbători, mai mult ca niciodată, familiile cu dificultăți financiare resimt lipsurile, iar bătrânul Moș Crăciun are ajutoare peste tot. Astfel, inițiativa a venit din partea președintelui AMVVD Neamț care a chemat Caravana lui Moș Crăciun. Ajunsă la Neamț, împreună cu „Spiridușii veterani” de la AMVVD Neamț și-au încărcat sacii și au plecat , la „porunca” Moșului să onoreze dorințele celor care i-au scris…
Așadar, în pragul sărbătorilor de iarnă, „Spiridușii veterani”, cu mic cu mare și cu chef de fapte bune au pornit către familiile aflate în nevoi, veterani de război, centre sociale pentru copii și bătrâni.

Chiar dacă ei și-ar fi dorit să treacă pe la toți cei cărora le prindea bine un mic ajutor de sărbători, anul acesta atât nu au putu decât să ajungă la Centrul social PIETRICICA, Centrul de zi Piatra Neamț, câteva familii nevoiase și de veterani de război. Și asta mulțumită membrilor AMVVD NEAMȚ, care s-au mobilizat exemplar și au donat fiecare cât a putut, hăinuțe pentru copii și adulți, jucării, produse de igienă personală, tichete de masă (obținute din campania de donare de sânge), bani, accesorii și produse pentru nou născuți.

Un ajutor substanțial a fost oferit de către Forumul Democrat al Germanilor din Piatra Neamț prin grija doamnei Oboroceanu Elena și a domnului Dan Rudy Matzner, care văzând cu ce au de-a face spiridușii, au donat și ei cărucioare cu rotile pentru persoanele cu dizabilități, cadre pentru deplasare cu roți, lenjerii de pat, landouri, haine și hăinuțe pentru toate vârstele și multe altele.

Firma SC CONSERVFRUCT SRL din Bălțătești/Neamț , prin grija domnului Cojocariu Vasilică-Cristinel, a sponsorizat acțiunea spiridușilor cu produse în valoare de 3000 lei.

În atmosfera Sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului sau oricum s-ar numi, prin grija spiridușilor veterani de la AMVVD Neamt, toate aceste produse au ajuns unde a fost nevoie.

Se spune că a fi bun este apanajul oamenilor care au simțit bunătatea și iubirea. E apanajul celor care au văzut scânteia. Acea scânteie din ochii oamenilor care simt iubirea și au puterea de a se bucura împreună sau de la distanță, de a întinde o mână de ajutor celor nevoiași. Membrii sucursalei AMVVD Neamț au dorit să ofere acea scânteie de bucurie în ochii triști ai celor cărora viața le-a fost potrivnică.

„Vrei să mă întrebi dacă minunile există? Câtă vreme mai avem curaj să ne oprim și să privim cu înțelegere către noi, câtă vreme vom fi conștienți că de noi și doar de noi depinde să facem totul pentru a ne urma visele și a ne împlini năzuințele, oricât de greu și imposibil ar părea, speranța și minunile vor exista.”, a spus președintele sucursalei AMVVD Neamț, Mihai Sumănaru.

Spiridușii veterani de la AMVVD NEAMȚ mulțumesc din suflet tuturor care au ușurat misiunea lor și i-au sprijinit în demersul lor și al Moșului.

Am constatat că împreună, dacă punem umărul, izbândim și suntem mai puternici…….

Mulțumim pentru sprijinul acordat, Forumului Democrat al Germanilor din Piatra Neamț , firmei SC CONSERVFRUCT SRL din Bălțătești/Neamț, doamnei director Ioana Roxana Iordache de la Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc”/Piatra Neamț, doamnei Dumitru Ileana director al Centrului Social „Pietricica”, doamnei Mihaela Tișe „MAMA” a sute de mame și copii de la „Centrul de ajutor pentru viata” Turturești/Neamț, doamnei Cozma Contardo Claudia-Iuliana șef Centru de zi din cadrul COMPLEX DE SERVICII DE ZI/Piatra Neamț și tuturor celor care au făcut posibile acțiunile spiridușilor veterani. AMVVD NEAMȚ urează tuturor membrilor, simpatizanților și colaboratorilor, un „CRĂCIUN FERICIT ALĂTURI DE CEI DRAGI!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.