AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Sucursala Argeș – o nouă organigramă

DISTRIBUIE

      Ca urmare a reorganizării sucursalei Argeș, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, formată din președintele acesteia, Marius Apostol, vicepreședinte, George Niță, director secretariat, Mihaela Dumitru și secretar, Veronica Mustață, a luat parte la înaintarea noilor propuneri și la votarea acestora în cadrul sucursalei Argeș.
      De astăzi, 4 septembrie 2020, îndeplinește atribuțiile ce-i revin funcției de președinte, Dan Arsenescu, care va coordona activitatea sucursalei alături de vicepreședinții, Doru Ungheanu,  Petre Cătană, Ionel Câlțea, Dorin Enescu, Dumitru Ciobănelea și, nu în ultimul rând, Viorel Amzărescu. Iar pentru o mai bună gestionare și acoperire a solicitărilor din sucursală, vor îndeplini funcția de secretar/casier, Florin Păun, Curtea de Argeș și Elena Haită, Pitești.
     Ca o dovadă a consolidării relației cu Asociația Națională a Veteranilor de Război, președintele filialei Argeș, col.(r.)Țânțarcu Alexandru, s-a alăturat acestei întâlniri punând bazele acțiunilor comune ce vor urma.
      Totodată, în cadrul întâlnirii au fost puse în discuție și problemele întâmpinate și semnalate de cei pe care îi reprezentăm.
     Profitând de această întâlnire s-au stabilit și viitoarele obiective ale acestei sucursale.
     Analizând evoluția pe care a cunoscut-o sucursala Argeș, constatăm că tot mai mulți aleg să ni se alăture , înțelegând că împreună vom reuși.

AMVVD #ANVR #ÎMPREUNĂ_SUNTEM_MAI_PUTERNICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 gânduri despre “Sucursala Argeș – o nouă organigramă”