AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Sucursala Sibiu la „casă nouă”

DISTRIBUIE

     Chiar și concediile, uneori, iau forma unor vizite de lucru. Și în cazul ultimei vizite la Sibiu a
primvicepreședintelui Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, Dan Cosma, s-a transformat în activitate dedicată asociației, astfel că, împreună cu președintele sucursalei Sibiu, Marius Popența,  au inițiat discuții cu conducerea filialei Sibiu a ANVR, precum și cu șeful Cercului Militar din Sibiu.

       Vineri, 4 septembrie 2020, ca urmare  a acestei întâlniri cu președintele filialei Sibiu a ANVR, col.(rez.) Ioan Chirica, s-au pus bazele unui parteneriat prin care își propun activități comune pe plan local.
      Tot ca urmare a discuțiilor de astăzi, șeful Cercului Militar din Sibiu și-a adus aportul prin soluționarea nevoii sucursalei, oferind o locație în Cercul Militar din Sibiu, care va deservi necesității gestionării activității acesteia, într-un sediu de lucru. Totodată, șeful Cercului Militar din Sibiu, maior Marius Bucurenciu,  asigură suport și în ceea ce privește utilarea și amenajarea biroului, fiind un spațiu comun cu cel al filialei Sibiu a ANVR, asigurând astfel o continuă și strânsă colaborare.

     Ca și în cazul celorlate sucursale, există determinare și motivație, care conduc spre o extindere sigură și rapidă a fiecăreia, oferindu-le sprijin membrilor care îl solicită.

     Împreună suntem mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Sucursala Sibiu la „casă nouă””