AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Vizită de lucru a unei delegații AMVVD în județul Brașov

DISTRIBUIE

O delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizbilități formată din președinte Marius Apostol, prim-vicepreședinte Dan Cosma și vicepreședinte coordonator Cătănescu Sorel efectuează zilele acestea o vizită de lucru în județul Brașov.

Avînd ca și obiectiv prezentarea în unitățile militare din județ a scopului și obiectivelor asociației, delegația a fost astăzi oaspetele Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” unde a primit tot sprijinul necesar din partea comandantului, colonel Ilie-Marian Dragomir, care și-a arătat deschiderea și sprijinul în prezentarea formularului 230, privind direcționarea a 3,5% din impozitul pe profit către Asociație, la nivelul brigăzii și al structurilor subordonate dar și pentru efectuarea reparatiilor necesare sediului sucursalei AMVVD Brașov.

Începând cu ora 18.00, delegația a participat la adunarea generală a sucursalei AMVVD Brașov, unde a fost aleasă o nouă structură de conducere, în urma voturilor membrilor sucursalei.

Astfel, în urma voturilor exprimate, structura de conducere a sucursalei Brașov a AMVVD are urmatoarea componență:

  • președinte: Vlad Mihai;
  • vicepreședinți: Iulian Ciurea, Gabriel Manea, Dumitru Paraschiva, Carmina Nicolescu, Cosmin Pop, Ciprian Tacea și Ana-Maria Stoica;
  • casier/secretar: Ignat Marius

Dorim mult succes noii conduceri în activitatea viitoare, epuizantă dar onorantă.

Împreună susținem veteranii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.