AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

𝗘𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶e „𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗮 – 𝗡.𝗔.𝗧.𝗢”

DISTRIBUIE

Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” a găzduit, în perioada 15-22.11.2022, o fotoexpoziție cu tema „România – N.A.T.O. – De la parteneriat la alianță în lupta împotriva terorismului, pentru o lume mai sigură și mai bună”.

Cu acest prilej, la finalul simpozionului, președintele Sucursalei Suceava a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, AMVVD, domnul Dumitru FLOREA, împreună cu domnul Dumitru DAVIDEL, reprezentant al Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, Suceava, au făcut o prezentare a participării Armatei Române în misiunile din Teatrele de Operații.


Cu ocazia Zilei Veteranilor din Teatrele de Operații, domnul DUMITRU Florea, președintele Sucursalei Suceava a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir a conferit Placheta aniversară, comandantului Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, domnul colonel dr. Aurelian-Romeo POPOVICI și diplome de onoare locțiitorului comandantului, domnul lt. col. Marius GRECU, directorului adjunct, doamna profesor Monica BUCULEI, doamnelor profesoare Maria ROMAGA și Mihaela PINTILEI.

𝗘𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗮 „𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗮 – 𝗡.𝗔.𝗧.𝗢”

AMVVD

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.