AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

22 iulie, Consiliul Director

DISTRIBUIE

   Începând cu orele 16 ale zilei de 22 iulie 2020, s-a întrunit Consiliul Director. Ca urmare a îndeplinirii cvorumului, ședința a fost deschisă, toate punctele de pe ordinea de zi au fost expuse, diseminate și votate.

     Ca urmare a numeroaselor solicitări din ultima perioadă de pe raza județelor Prahova și Giurgiu  s-a decis înființarea sucursalelor cu același nume, propunându-i și votându-i în funcțiile de președinte interimar pe Florin Norocel Manta la sucursala Prahova și pe Ionuț Popescu la sucursala Giurgiu.

     O altă modificare  stabilită prin vot este crearea unei funcții de vicepreședinte reprezentant MAI, ocupată de Robert Jugănaru.

      Pe de altă parte, noi continuăm prin diferite activități cu partenerii noștri să obținem și alte fonduri pentru Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani. Asta se încearcă prin implicarea IRON SKY TEAM și prin crearea evenimentului „Veterans Gathering”, punându-se la punct ultimile detalii organizatorice cu privire la desfășurarea acestuia în perioada 7-8 august,  îndeplinind toate condițiile distanțării sociale și protecției împotriva răspândirii coronavirusului.

     După cele câteva ore de ședință a fost aprobat și un număr considerabil de cereri de adeziune.

     Odată ce au fost parcurse punctele de pe ordinea de zi, ședința a fost declarată încheiată.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “22 iulie, Consiliul Director”